Kijk met andere ogen naar het mooie centrum van Valkenburg. @ Pub Henry

  • Wanneer: zaterdag 21 september
  • Tijd: van 9:30 tot ongeveer 12:30 uur

Ontdek de magie van fotografie met je smartphone tijdens de onvergetelijke workshop!

Wil je leren hoe je adembenemende foto’s kunt maken zonder een dure camera aan te schaffen? Ben je gefascineerd door de kracht van je smartphonecamera, maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan is de workshop fotografie met je smartphone perfect voor jou!

Tijdens deze boeiende workshop neem ik je mee op een creatieve reis waarbij we de mogelijkheden van je smartphonecamera verkennen. Ik leer je hoe je de beste composities maakt, gebruikmaakt van licht en schaduw en emotie vastlegt in je foto’s. Of je nu een absolute beginner bent of al wat ervaring hebt. Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden te leren en te inspireren op jouw fotografische avontuur.

Ontdek de geheimen van professionele fotografen en leer hoe je met eenvoudige technieken verbluffende resultaten kunt behalen. Ik laat je kennismaken met een fantastische app en tools die je kunt gebruiken om je foto’s te bewerken en een persoonlijk tintje te geven. Met de tips en tricks maak je straks foto’s waar je trots op zult zijn! Herinneringen voor het leven :).

Waar wacht je nog op? Grijp je smartphone en schrijf je vandaag nog in voor de workshop fotografie met je smartphone! Ontwikkel je vaardigheden, verleg je grenzen en leg de mooiste momenten van je leven vast op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden. Mis deze kans niet om je fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Schrijf je nu in en mail info@floornoten.nl en ontdek de fotograaf in jezelf.

De workshop fotografie met je smartphone is als volgt opgebouwd:

  • Basiselementen van fotografie – regels, tips & tricks;
  • De perfecte omstandigheden om een top foto te maken
  • Leren door te doen; We gaan 30/45 min naar buiten om te oefenen;
  • Anders leren kijken;
  • Basisuitleg verslavende bewerkingsapp;
  • Foto’s bekijken en bespreken.
  • Na afloop krijgen de deelnemers een beknopte samenvatting als geheugensteuntje.

Investering:  € 68,-  p.p. Wil jij een btw-factuur? (Graag vooraf aangeven!)

Uit ervaring van vorige workshops: Zodra het zover is en je het vertelt aan familie en vrienden willen die mee, maar dan is de workshop vol. Tip: vertel het je naasten zodat zij ook mee kunnen zouden ze willen ;).

 Let op! De groepen hebben een maximaal aantal deelnemers en vol = vol.

Soms… heel soms kan de tijd een beetje uitlopen, dus hou hier rekening mee.

Wil jij graag samen met je team/collega’s of heb je een goed vrienden? Geef ze de “workshop fotografie met je smartphone” cadeau om ze te leren betere en mooiere foto’s te maken om herinneringen voor het leven vast te leggen… Hoe mooi is dat! Een workshop waar je een leven lang plezier van hebt. #teamuitje

Mail of bel voor meer informatie of vragen.