Persoonlijk, stijlvol, & sexy

Luxe, stijlvolle
& sexy fotoshoot

Een sensuele fotoshoot waarbij je zelf de regie in handen hebt? Met als eindresultaat prachtige en stijlvolle foto’s die laten zien dat je op-en-top vrouw bent. Als een verleidelijk cadeau voor je partner of lekker voor jezelf!

Een boudoir fotoshoot is een unieke ervaring die je zelfvertrouwen een geweldige boost geeft. Een ervaring waarbij je zelf in de hand hebt wat er gaat gebeuren. Jouw stijl, jouw verhaal. En je hoeft echt geen fotomodel te zijn om er prachtig uit te zien. Je bent mooi en uniek op je eigen manier.

Twijfel je nog? Neem eens contact op en we bespreken samen wat er allemaal mogelijk is. En vrijwel niets is daarbij onmogelijk. De shoots zijn voor alle vrouwen vanaf 18 jaar. Een budget is bespreekbaar. Misschien wil je een kapper of visagist maar je kunt ook de make up door een vriendin laten doen. Waar je de shoot wil doen, is aan jou. En we gaan door tot we de perfecte foto’s hebben waarop jij de vrouw bent die je wilt zijn.

Enthousiast na het lezen?
Dan is het tijd voor een kennismaking

Je kan op verschillende manieren kennismaken met mij, meestal gebeurt dit via de mail of per telefoon. Maar een persoonlijk gesprek kan natuurlijk ook. Tijdens het kennismaken hoor ik graag wat je wensen zijn. We bespreken dan ook welk type foto’s je mooi vindt, of je naakt of in lingerie wilt poseren, … Iedereen heeft een lichaam om trots op te zijn. Met de juiste belichting en poses zet ik jouw sterke punten in de verf. Reken op een ontspannen en aangename shoot. Ik begeleid je door je poses, zodat jij je helemaal op je gemak voelt. Alles kan en niets moet!

Een goed begin is het halve werk

Nu begint het leuke gedeelte, je ontvangt van mij een handig overzicht met tips & tricks die je zullen helpen er een geweldige shoot van te maken. Ook zal ik je vragen om een aantal foto’s door te sturen van stijlen die jij mooi vindt, hier kan ik dan rekening mee houden tijdens de shoot.

Dit is ook het moment om eens wat mooie nieuwe lingerie te kopen die je tijdens de shoot aan kan trekken! Lingerie koop je voor jezelf.

De administratie

Nadat er een datum is geprikt volgt het papierwerk, ik stuur je een opdrachtbevestiging met een overzicht van de shoot welke getekend moet worden. Daarnaast ontvang je ook de betaalgegevens. Deze moet een week voor de shoot zijn voldaan. 

Whoop whoop! Tijd voor de shoot!

Vandaag draait het allemaal om jou. Ik ga er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij je op je gemak voelt en dat je prachtige foto’s krijgt. We beginnen rustig en maken er een gezellige foto shoot van.

Met de juiste belichting en poses zet ik jouw sterke punten in de verf. Reken op een ontspannen en aangename shoot. Ik begeleid je door je poses, zodat jij je helemaal op je gemak voelt. Alles kan en niets moet!

Wat gebeurt er met mijn foto’s

Nadat jij een keuze hebt gemaakt, ontvang je de foto’s digitaal. Daarna zal ik na 8 weken de foto’s verwijderen. Als er een foto bij zit die ik voor mijn portfolio mag gebruiken geef jij daar schriftelijk een akkoord voor.  Als jij dat niet wil dan gebeurt dat ook niet!

Wat is de investering?

Stuur een mail naar info@floornoten.nl voor informatie en de mogelijkheden

Cadeaubon? deze kun je hieronder bestellen.

Cadeaubon

Jezelf, je vriend of vriendin een uniek cadeau geven?

Bestel de cadeaubon voor de ‘Luxe, stijlvolle & sexy fotoshoot’.