Referenties

Veel tips en tricks gekregen van Floor

We hebben met een aantal collega’s van het domein Techniek en ICT van Zuyd Hogeschool de workshop ‘Fotograferen met je smartphone’ gehad. Dit was een in-company traject van Floor bij ons op Zuyd. Ondanks dat we allemaal regelmatig foto’s maken voor onze Social Media hebben we toch hebben we enorm veel tips en tricks gekregen van Floor die we nog kunnen gaan toepassen. We kijken ernaar uit om ermee aan de slag te gaan! Bedankt Floor!  

Groetjes, Romina

Community Coördinator

Opleiding Built Environment, Zuyd Hogeschool

Erg enthousiast geworden over het maken van foto’s!

We hebben met ons team Ergotherapie Mondriaan een leerzame en gezellige middag gehad met Floor! Info wordt eenvoudig, beknopt en op een informele manier gebracht. We konden meteen aan de slag met de vele tips tijdens de workshop. Nu zelf verder met oefenen, erg enthousiast geworden over het maken van foto’s!

Groetje, Marlou team Ergotherapie Mondriaan

Wat hadden we dit jaar een leuk praktijkuitje!

Het enthousiasme en gedrevenheid van Floor tijdens de foto workshop was zeer inspirerend.
Ondanks onze grote groep had ze toch voor iedereen persoonlijke aandacht en tips.
Vanaf nu is het maken van foto’s nog leuker!
Wat hadden we dit jaar een leuk praktijkuitje!
Dank Sonja namens HPOG.

Het team van Zuyd Professional

Het team van Zuyd Professional is tijdens ons jaarlijkse uitje op pad geweest met Floor Noten voor de workshop ‘fotograferen met je smartphone’. Een hele leuke en leerzame middag met tijd om de dingen eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Daarnaast hebben we veel plezier samen beleefd. Floor is een gedreven en enthousiaste trainer en fotograaf met veel ervaring. In een korte tijd heeft ze ons veel geleerd over hoe je anders kunt kijken en met je smartphone de mooiste beelden kunt maken, voor zowel privé als zakelijk gebruik. Een aanrader voor iedereen!
Team Zuyd Professional Zuyd Hogeschool.

Hartelijke groet, Petra

Dance Studio FAME – Spaubeek

Wat een genot om met Floor te werken.
Haar rustige energie en positieve instelling werken aanstekelijk.
Ze heeft onze dansers van de balletschool prachtig vastgelegd op onze shootdag.

FLOORNOTEN is een aanrader voor iedereen die van mooie foto’s houdt!

Anoniem

Boudoir shoot, stond al een tijdje op mijn bucketlist! Na het krijgen van twee kids, vond ik dit een mooi cadeau aan mezelf.

Nog voordat de foto’s getrokken werden was het al een feestje.
Shoppen voor mooie lingerie die ik tijdens de shoot zou gaan dragen, de kriebels in de buik vooraf. De shoot verliep zo sfeervol. Het voelde gelijk vertrouwd aan.
En het eindresultaat, WAANZINNIG!

Bedankt Floor, het heeft me zo een giga boost gegeven en elke keer als ik de kiekjes zie voel ik me trots.

Dus: go for it twijfelaars!
Je bent het waard.

Nicole & Tom

Het enige wat ik niet wilde was een standaard fotoreportage..
De fotoshoot die Floor van ons gezin maakte, overtrof al mijn verwachtingen! Ze had de perfecte locatie gevonden voor de meest geweldige, gave en stoere fotoshoot.
Professioneel, creatief, anders dan anders en met oog voor jou als persoon. En dan hadden we ook nog eens een hele gezellige ongedwongen middag????. De perfecte bewerking, zoals alleen Floor dat kan, geeft de foto’s een ‘finishing touch’. Ontzettend enthousiast over het resultaat, een prachtige herinnering voor altijd!
De foto’s spreken voor zich..

 

Daan Bongers van Kracht in Mobiliteit

Floor Noten is een enthousiaste vrouw. Met passie, geduld en humor brengt ze haar fotografiekennis over. Laagdrempelig, interactief, leerzaam en gezellig. De deelnemers gaan met een grote glimlach naar huis. Ik kijk uit naar de verdieping op het blotevoetenpad. Met Floor is het prettig samenwerken; makkelijk in de omgang, denkt met je mee en komt zelf met ideeën. Een echte aanrader!

Twijfels? Neem contact met haar op en dan ervaar je het zelf.

 

Karin Collard

Na de starters workshop in Valkenburg, opnieuw “Op pad met Floor” geweest. Deze keer op een unieke locatie, Het Landbouwbelang aan de Maas in Maastricht! Weer veel nieuwe tips en inspiratie om mooie foto’s te maken met je mobiel, absoluut een aanrader!!! Nu blijven oefenen, oefenen, oefenen…..????

Wendy Bedet

Fotograferen was nooit een hobby voor mij. Andere mensen konden het altijd veel beter en mooier. Een grote, dure camera aanschaffen was dus geen optie. Voor vakantiekiekjes was een kleintje ook goed genoeg.

Maar met een goeie smartphone ga je vanzelf steeds meer fotograferen. Je hebt het ding tenslotte voortdurend op zak!

Dan wil je er opeens toch iets meer van maken. Dus januari 2020 maar eens een workshop gevolgd bij Floor. En ja hoor, gelijk om!

Floor leert je “anders kijken” naar je omgeving, trucjes met je smartphone-camera en Snapseed gebruiken.

Er ging een wereld voor mij open en je raadt het vast al, ineens kon ik ook meer dan vakantiekiekjes schieten.

Professional ben ik niet, maar mijn foto’s hebben tegenwoordig wel meer inhoud, meer diepte, meer kleur en meer spanning. En last but not least, fotograferen bezorgt mij tegenwoordig veel plezier en trots!