Wie ben ik

Fotografie is het beeldverhaal van je leven. Voor mij persoonlijk, sinds ik in 2007 afstudeerde aan de Fotokunst Academie in Hasselt, maar ook voor anderen. Tot die conclusie kwam ik toen ik in 2014 mijn fotocamera inruilde voor de luiertas. Als jonge moeder had ik geen plek meer voor de camera maar wel voor de smartphone. De foto’s die ik daarmee maakte, kregen veel complimenten.

Ik gun het iedereen om prachtige foto’s te maken met een apparaatje dat de meeste mensen tegenwoordig altijd bij zich dragen. Mijn kennis en passie op het gebied van fotografie wil ik graag delen. Iedereen kan het, als je maar weet wat je moet doen.

En daarom verzorg ik workshops fotograferen met de smartphone. Voor mij is een foto een persoonlijke boodschap, een verhaal, een herinnering of een kunstwerk. En dat kan het voor iedereen zijn.

Naast technische en praktische vaardigheden overbrengen geniet ik ook erg van mensen beeldend in hun kracht zetten. Fotografie draagt bij aan een positief zelfbeeld omdat je hiermee jezelf of anderen aan de rest van de wereld kunt laten zien. Ook hierbij help ik graag als professioneel fotograaf. Mijn passie ligt bij het vastleggen van mensen, in hun pracht, kwetsbaarheid, eerlijkheid en kracht.