Fotograferen was nooit een hobby voor mij. Andere mensen konden het altijd veel beter en mooier. Een grote, dure camera aanschaffen was dus geen optie. Voor vakantiekiekjes was een kleintje ook goed genoeg.

Maar met een goeie smartphone ga je vanzelf steeds meer fotograferen. Je hebt het ding tenslotte voortdurend op zak!

Dan wil je er opeens toch iets meer van maken. Dus januari 2020 maar eens een workshop gevolgd bij Floor. En ja hoor, gelijk om!

Floor leert je “anders kijken” naar je omgeving, trucjes met je smartphone-camera en Snapseed gebruiken.

Er ging een wereld voor mij open en je raadt het vast al, ineens kon ik ook meer dan vakantiekiekjes schieten.

Professional ben ik niet, maar mijn foto’s hebben tegenwoordig wel meer inhoud, meer diepte, meer kleur en meer spanning. En last but not least, fotograferen bezorgt mij tegenwoordig veel plezier en trots!