Stel je eens voor dat jij je aan een sensuele boudoir fotoshoot waagt. Het eindresultaat? Prachtige en stijlvolle, maar vooral ook puur of juist uitdagende foto’s. Je kunt ze cadeau doen aan je partner; of houd ze gewoon lekker voor jezelf! Maar boudoir fotografie draait om veel meer dan alleen de foto’s: Het is een onvergetelijke ervaring en een fantastische boost voor jouw zelfvertrouwen en voel je op-en-top vrouw! Laat je zien… You are beautiful!

Waarom zou ik een stijlvolle en sexy fotoshoot doen?!

Dat is toch niets voor mij?Echt wel! De shoots zijn er voor alle vrouwen vanaf 18 jaar, in elke vorm en met iedere maat. “Puur” of “Sexy” wijst niet op een specifiek type vrouw, iedereen is mooi en sexy op haar eigen manier. De samenleving geeft vrouwen het gevoel dat je een kleine maat moet hebben om sexy te zijn, echter is dit niet de realiteit. Het bijzondere van een erotische shoot zijn de extra gewaagde poses. Maar natuurlijk blijft het smaakvol en bepaal je zelf hoe ver je wil gaan.

Er zijn meer dan genoeg redenen om een erotische boudoir shoot te doen:

Zelfvertrouwen is sexy #empowerment

Je vindt het nu vast spannend, maar na de shoot straal jij van zelfvertrouwen! Dus trek de stoute schoenen aan en stap uit je comfortzone. Het resultaat is dat zeker waard!

Het perfecte cadeau #boostjerelatie

Hoe gaaf zou het zijn als je je partner een prachtige stijlvolle en sexy foto van jouw cadeau geeft! Ze vinden je al mooi, dus stel je voor hoe ze zullen reageren als ze een prachtige sexy foto cadeau geeft.

Vier iets speciaals

Een sexy en stijlvolle fotoshoot kan je helpen een speciale gelegenheid vast te leggen. Misschien heb net een relatie beëindigd of wil je je huidige relatie een boost geven. Heb je de afgelopen tijd hard gewerkt om kilo’s af te vallen of juist om meer kilo’s aan te komen. Ben je net moeder geworden en wil je na het de afgelopen 9 maanden je nieuwe titel omarmen, misschien wil je een mooie en sexy zwangerschaps fotoshoot ter herinnering.

Heb je nog vragen en/of zenuwen? Het is volkomen normaal dat je het spannend vindt en kriebels hebt. Wie is niet nerveus om zich kwetsbaar op te stellen voor een niet bekend iemand, laat staan naakt en/of in lingerie. Daarom plannen we ook een kennismaking. Zo kan ik mijzelf voorstellen en je zorgen weg te nemen… Je mag me alles vragen!

Na het lezen wil jij natuurlijk weten wat de investering is?!… Stuur mij een mail en ik leg de opties graag uit. info@floornoten.nl